Apobase.
Jokaisen iholle.

abo_mies_lapsi.jpg

Anna Apobasen huolehtia ihosi hyvinvoinnista päästä varpaisiin

Valitse oikea Apobase-perusvoide käyttötarkoituksen, ihosi kunnon ja vuodenajan vaatimusten mukaan. Voit käyttää eri Apobase-voiteita monipuolisesti ihosi kosteuttamiseen, hoitamiseen ja puhdistamiseen. Kokeile esimerkiksi Apobase Lotionia meikin alle ja meikin pesuun, hiero paksu kerros Apobase Oily Cremeä jalkapohjiisi ja kantapäihisi yöksi tai pehmennä perheen pienempien kylpyvesi kylpyvaahdon sijaan ihoa lempeästi suojaavalla Apobase Cremellä. 

 

 
 

Löydät Apobase-perusvoiteet lähimmästä apteekista. 

Apobase-perusvoiteet on kehitetty kuivan ja herkän ihon päivittäiseen käyttöön. Apobase-voiteet ovat hoitaneet suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan. Tuoteperheeseen kuuluu neljä voidetta eri rasvapitoisuuksilla ja yksi rasvaton geeli. Apobase-tuoteperheestä löytyy jokaiselle ihotyypille oma Apobase-suosikkivoide. Kaikki Apobase-voiteet ovat barabeenittomia, hajusteettomia ja väriaineettomia, eikä niiden testaamisessa ole ole käytetty eläinkokeita.

 

 

Abobase-voidevinkkejä jokaisen iholle

 

 

mummo&lapsi.jpg

Apobase sopii kaikille ihotyypeille

Apobase-perusvoiteet sopivat jokaisen iholle - vauvasta vaariin. Parhaiten löydät omalle ihollesi sopivimman Apobasen kokeilemalla. Saat myös halutessasi neuvoja oikean voiteen valintaan apteekista.